Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ruokatilaisuuksia voidaan rakentaa eri teemojen, mallien ja ohjelmien ympärille.

Suosituimpia tilaisuuksia:

SESONKI

Teemaruokaa vuodenajan mukaan:

Raputilaisuudet VALOKUVA

Riistatilaisuudet

Parsatilaisuudet

Joulupöytä

SUOSIKIT

Kestosuosikkeja ovat seuraavat tilaisuudet:

Makkaragrillaus

Grillausta itsenäisesti VALOKUVA

Sushitilaisuudet ja sushikoulutus VALOKUVA

Lohensavustaminen, lohimedaljongit

TEEMAT

Teemaruokia keittiön mukaan:

Venäläinen keittiö

Suomalainen keittiö

Karibialainen keittiö

 TOTEUTUSTAPA

Toteutustapoina voi olla erilaisia vaihtoehtoja:

Tehdään itse, ryhmätyöskentelyä

Kotikeittiö valmistaa

Catering yritys valmistaa VALOKUVA

 MUUTA

Paikalle voidaan hankkia julkkkiskokkeja tai maajoukkuekokkeja tai eri keittiöiden keittiömestareiden asiakkaan halun ja tarpeen mukaan.

 PIDETTYJÄ TILAISUUKSIA: TOP 10

1    GRILLITILAISUUS

Asiakas tilasi 16 henkilölle viikonlopuksi, sunnuntai iltapäiväksi, täydenpalvelun paketin.
Tilaisuus aloitettiin joogalla, joka päättyi meditaatiohetkeen luonnon hiljaisuudessa.
Tämän jälkeen nautittiin ulkona salaattia ja keittoruokaa. Asiakas grillasi itse pääruuan grilissä 'grillimestarit vauhdissa -teemalla. Jälkiruoka tarjoiltiin pöytiin. Tilaisuus kesti 4h ja kaikilla oli hauskaa. Tunnelma oli rennon kotoisa. Haluatko järjestää tilaisuutesi ravintolassa tai kylmässä kokoustilassa ilman tunnetta ja lämpöä ? EI EI
Tule meille viihtymään ja ole tilaisuuden isäntä. Nauti olemisen sietämättömästä keveydestä ja naura iloisesti. Tilaisuus maksoi kokonaisuudessaan 85 € per henkilö.

 

2    RAPUTILAISUUS

Elokuussa järjestettiin raputilaisuus 25 henkilölle.
Tilaisuus aloitettiin 30 min rapumeditaatiolla, josta siirryttiin ulos maalaamaan raputaideteoksia kuvataiteilijan opastuksessa. Tämän jälkeen siirryttiin sisälle nauttimaan ravuista ja juomista. Juomalaulut raikuivat iloisesti Tomtebossa. Tilaisuus päättyi taivaalle lähetettäviin kiinalaisiin palaviin paperilyhtyihin.
Tilaisuus maksoi 150 € per henkilö.

 

 3    TYKY-tilaisuus

Tilaisuus pidettiin kesäkuusssa ulkona pihalla, osallistujia oli n.40 henkilöä.
Aluksi pelattiin pesäpalloa 1h huippuvalmentajan alaisuudessa, pelihuumuri oli korkealla. Ruokailua ennen mitattiin henkilökohtaiset kehonkoostumukset ja rasvaprosentit.Pihalla oli kaksi isoa telttaa ja Tomtebon tonttutuolit. Pöydät notkuivat ruokaa. Jälkiruuan yhteydessä jaettiin henkilöstölle stipendit ja palkittiin työntekijöitä. Tilaisuus päättyi yhteislauluun ja tanssiesitykseen. Tilaisuus maksoi 80 € per henkilö.

4    KAHVITILAISUUS

Tilaisuudessa tarjottiin talon omaa tuoretta pullaa, mansikkakakkua ja raparperipiirakkaa vanilijakastikkeella sekä juomina Pauligin eri kahvilajeja sekä virvoitusjuomia. Vuosikokous pidettiin protokollan mukaisesti videotykiltä step by step, apuna käytettiin langatonta mikrofonia ja langattomia Sony high density aktiivikaiuttimia. Tilaisuuteen osallistui n. 40 henkilöä ja hinta oli 30€ henkilö.

 

5    SYNTTÄRIT 60v Budjetti 100€/henkilö

Iloiset ja riehakkaat täyden palvelun synttärijuhlat.
Tilaisuuteen osallistui n.50 henkilöä ja kattaukset järjestettiin kahdessa kattauksessa tunnin välein aurinkoisena ja lämpöisenä elokuun iltana. Ruoka haettiin sisältä ja nautiittiin ulkona Tomtebon tonttualueella 30 henkilöä ja grillin ympäristössä 20 henkilöä. Juhlat huipentuivat illalla bändin soittokeikkaan ja ilotulitusshown räiskyntään. Pihalle oli pystytetty kaksi isoa 30m2 telttaa ja yksi pieni 15m2 teltta. Synttärisankarille maalattiin lahjaksi kaksi taulua, miesten ja naisten versio henkilöstä. Juomat olivat synttärisankarin hankkimat. Tilaisuuden ruoka tuli yhteistyökumppanin Catering yritykseltä. Budjettina oli 100€ per henkilö, ja sen  ympärille rakennettiin ikimuistoinen tilaisuus.

 

6    Lasten kesäjuhla 8v

Tilaisuus pidettiin sisällä ja ulkona. Lapset leikkivät paljon erillishankintana tuodussa pomppulinnassa. Talon omat kakut olivat tilaisuuden hitti: mansikka, suklaa ja banaani -kakut. Jäätelöä, limua ja karkkia nautitiin kasvot hymyssä. Aikuiset ja lapset viihtyivät hyvin. Pikkusuolaisena oli tarjolla nauravia nakkeja ja mamman lihapullia. Pihalla pelattiin jalkapalloa, heitettiin tikkaa, leikittiin piilosta ja kirkonrottaa sekä maalattiin vesiväreillä sankarille muistot. Tilaisuus maksoi 35€ per henkilö.

 

7    Kokoustilaisuus

Tilaisuus aloitettiin aamukahvilla ja pikku suolaisella.
Tämän jälkeen yritys piti 20 hengen kokouksen, kesto 2h ja kokousta seurasi tunnin luento stressin hallinnasta. Tilaisuus päättyi lounaaseen seisovasta pöydästä. Hinta 40€ per henkilö ja lisäkustannuksena stressityökirja 20€ per henkilö (yritys osti kirjat)

 

8    Teemailta Venäjän kasakat

Osallistujia oli 35 henkilöä, jotka olivat pukeutuneet kaikki kasakka-asuihin. Talon tilat olivat sisustettu Venäjän tsaarin ajan rekvisiitalla. Ruokamenu oli 5 lajin illallinan ja juomana oli tarjolla shampaniaa (isännän hankinta). Ruoka oli luonnollisesti Venäjä-keittiöstä talon oman emännän, fru,  valmistamaa. Talon isäntä, maakari,  toimi Venäjä teeman seremoniamestarina mm. tietokilpailu, laulua, tanssia, lukkopeli, ja pihatehtäviä. Tilaisuus oli kestoltaan 6 tunnin iltatilaisuus. Hinta oli 100€ per henkilö.

 

9    Sushi-ilta 8 henkilöä

Tilaisuudessa valmistettiin keittiössä 4 pariskunnan toimesta susheja. Aluksi käytiin sushin valmistamisen teoriaa läpi ja maisteltiin raaka-aineita. Pariskunnat valmistivat sushinsa ohjauksen alaisena, erikoisuutena lämpimät sushit. Ilta huipentui omien sushien nauttimiseen ruokahuoneessa kaakeliuunin lämmössä. Vieraat toivat tilaisuuteen omat juomat. Tilaisuuden kesto oli 4h ja maksoi 80 € per henkilö.

 

10    Kaveriporukka 25 henkilöä

Tilaisuus pidettiin kesäkuussa viikonloppuna lauantaina iltapäivä-iltatilaisuutena.
Kolme ruokalajin tilaisuus yhdistettynä 'itse tehtynä' grillimakkaraa iltanuotiolla.
Juomat olivat asiakkaan tuomia ja musiikki oli asiakkaan omista laitteista.
Tilaisuuden jälkeen kaveriporukka siirtyi jatkoille tanssimaan Helsingin yöelämään Tetterin VIP tiloihin maakarin järjestämällä  koodilla. Tilaisuus kesti kuusi tuntia ja maksoi 70€ per henkilö.