Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

YKSITYISTILAISUUDET

KOTIKEITTIÖ tarjoaa Villa Tomtebon ystäville mahdollisuuden nauttia grilliruokaa ulkona suoraan grillialueen ytimessä tai juhlateltassa tai puutarhassa tammipuiden siimeksessä nauttien luonnon rauhasta. Moderni keittiö on myös tarvittaessa sisällä käytettävissä talvikaudella maksimissa 8 henkilölle.

 

1. TEE ITSE RUOKAA KAVEREIDEN KANSSA TAI VALMISTA KAVEREILLE PÄÄRUOKA !

2. NAUTI KOTIKEITTIÖN MENUISTA JA KESKITY ELÄMISEN KEVEYTEEN NAUTTIEN KESÄSTÄ

 

KESÄKAUSI

Kesällä kotikeittiö voi tarjota kahden grillin käyttöä tai savustusuunia tai makkararitilää tai maapohjagrilliä.

Kesän erikoisuutena on saatavilla kokonainen villisika- tai possujuhlat suoraan avogrillistä.

Kaksi ryhmää voi toimia samanaikaisesti grillialueella itsenäisesti tai yhdessä.

Minimiryhmä 6 henkilöä ja maksimiryhmä ylätasanne 10 henkilöä ja alatasanne 25 henkilöä.

Pihalla voidaan pitää tarvittaessa aina yli 100 henkilön juhlatilaisuuksia.

 

TALVIKAUSI

Talvella kotikeittiö tarjoaa käyttöön modernin keittiön kaikilla mukavuuksilla: 4 uunia, induktiotasot, kaasuliedet, parillat, lihamyllyt, makkarasuolet, wok-laitteet, lämpölaatikot, fondue, raclette, kivilaatat, sushit tai  jerkyt.

Minimiryhmä 6 henkilöä ja maksimiryhmä ruokahuone 10 henkilöä ja kahvihuone 25 henkilöä.

 

HINNOITTELU     MENUT- TOMTEBO

Kesäkeittiössä pienet ryhmät  (6-10 henkilöä) valmistavat itse pääruokansa  sekä alkukeitto että jälkiruoka tulevat isäntäperheeltä valmiina tai tarvittaessa isäntäperhe voi valmistaa myös pääruuan 10€ / ateria. 

Grillimakkara-menu 45€/henkilö, paikka pöydästä

Grillikanafile-menu 50€/henkilö, paikka pöydästä

Grillilohi tai pintasavustettugrillilohi 55€/henkilö, paikka pöydästä

Grillattu naudan sisäfile 60€/henkilö, paikka pöydästä

 

Talvikeittiön hinnoittelu sovitaan aina tapauskohtaisesti menu-kohtaisesti ja toivittujen palveluiden mukaisesti.

Talvivalikoimaan kuuluvat erilaiset astiastot, ulkovalaistukset, kynttilät ja kattausteemat.